Tájékoztatás

 

A Logice Plan Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, bármilyen jellegű és célú használata automatikusan az alábbi feltételek elfogadását jelenti:

  • Eltérő törvényi rendelkezés hiányában- a cégünk semmilyen természetű garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  • A Logice Plan Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Logice Plan Kft. nem garantálja a weboldalakhoz való folyamatos és hibamentes hozzáférést, illetve honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztathatatlanságát. Cégünk semmilyen felelősséget nem vállal a fenti okokból származó károkért.
  • A Logice Plan Kft. weboldalain esetleg megjelenő, említésre kerülő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.
  • A Logice Plan Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott és/vagy publikált anyagokért, melyekhez a Logice Plan Kft. weboldalai közvetlenül, vagy áttételesen kapcsolódnak.
  • A Logice Plan Kft. weboldalainak tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart, így előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részét bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.
  • Amennyiben írásos anyagot vagy egyéb audiovizuális információt bocsát rendelkezésünkre (bármely számunkra küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy azt belátásunk szerint - minden felelősség nélkül - közzétegyük, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználjuk. Ön egyúttal vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez sem cégünk, sem annak tulajdonosai, sem annak munkavállalói ellen jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Logice Plan Kft-t.