Egyedi alkalmazás fejlesztés

 

Intra- és internetes, valamint desktop alkalmazások fejlesztése egyedi igények alapján, tetszőleges funkcionalitással. Teljeskörű szolgáltatással állunk rendelkezésre az alkalmazások életciklusának minden fázisában.

Elérhetőségeink

Adatbázis tervezés, adattárház fejlesztés, adatbányászat

 

Az adatokban rejlő érték kiaknázásának legfontosabb feltétele, hogy minél részletesebb és teljesebb információval rendelkezzünk. Ehhez általában a már meglevő egyedi vagy dobozos alkalmazásokból kinyerhető adatok rendszerezett feldolgozására, az adatforrások konszolidálására, és az így előálló adatvagyon felhasználását segítő alkalmazások fejlesztésére/bevezetésére és üzemeltetésére van szükség. Az ezen a téren szerzett tapasztalataink az Ön számára is komoly segítséget jelenthet.

Elérhetőségeink

Ügyfél oldali projekttámogatás

 

Az IT beruházások kapcsán megrendelői oldallon gyakran felmerül az igény, hogy a szervezetben esetleg hiányzó, de az aktuális bevezetés/rendszerfejlesztés során elengedhetetlenül szükséges szakmai tapasztalatot és piacismeretet átmenetileg külső szakértők bevonásával pótolja. Cégünkre ilyen esetekben is partnerként tekinthet.

Elérhetőségeink

Auditálás, stratégiai tanácsadás

 

Az informatikai rendszerek - a velük szemben támasztott követelmények folyamatos változása miatt - örökös megújulásra vannak "kényszerítve". Az IT beruházásoknak a cég üzleti terveihez igazodó megvalósítása komoly költséghatékonysági lehetőségeket tartalmaz, illetve az üzleti és az IT stratégia összehangolása további versenyelőnyt jelenthet cége számára. Amennyiben szeretné feltárni cége ilyen irányú lehetőségeit, forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink